Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief

Mondygo Exclusive & Cruisetarieven.nl

Over ons
Ons online reisbureau voorziet in al uw reiswensen en biedt u naast de maatwerkreizen, cruises en pakketreizen van de bekende touroperators ook losse tickets, hotels, transfers en autohuur op bijna alle bestemmingen. Al onze maatwerkreizen zijn uniek, worden aan de hand van uw specifieke wensen samengesteld en aangepast.  Ook voor uw zakelijke reizen bent u bij ons op het juiste adres.
Wellicht weet u al precies wat u zoekt, of heeft u een mooie reis in de gids van één van de touroperators gezien. U kunt deze dan ook vanuit uw luie stoel op een tijdstip dat het u uitkomt online boeken. Wanneer u hier de voorkeur aangeeft, neem dan eens een kijkje op de site van ons nieuwe vakantiemerk mondygo.nl
Onze werkwijze
Enthousiasme, passie voor reizen en jarenlange ervaring in het vak dragen bij aan een vakkundig en passend advies. Vele bestemmingen zijn door ons team zelf bezocht en hiermee krijgt u een toegesneden advies uit persoonlijke ervaring.

Voor een (maatwerk)reis geven wij de voorkeur aan een eerste oriënterend telefonisch contact. Tijdens dit gesprek inventariseren uw wensen waarna wij deze in een concreet voorstel voor u uitwerken.

Het is natuurlijk ook mogelijk uw wensen per mail toe te sturen naar; exclusive@mondygo.nl